Företaget- Vi presenterar ett enskilt företag inom branschen

För dig som vill lyssna in branschen är detta podden för dig. Vi träffar ett företag som delar med sig av sina erfarenheter och kunskaper, och kanske en och annan nyckel till framgång. Har du någonsin suttit vid skrivbordet med huvudet i händerna och stilla undrat “vad gör dom som inte vi gör?” så kan du nu få ditt svar. Låt dig helt enkelt inspireras av andra som har samma jobb som du! 

I det första avsnittet träffar Job Solution, som verkligen har gjort en framgångsresa sedan starten 2015. Idag är de ett av få börsnoterade rekryteringsföretag, och vägen dit har kantats av mod, och en vilja att satsa när ingen annan gjorde det. Lär känna Carl och Viktor, och låt dig inspireras av deras arbetssätt och filosofi. 

Personal & Ledarskap är Sveriges ledande nyhetskälla för hr-frågor. Vi bevakar den senaste forskningen, den nya tekniken och verktygen som hjälper dig som arbetar med hr att utveckla dina medarbetare, ledare och organisation.

Ansvarig utgivare: Karl Kwarnmark

Redaktion:

Personal & Ledarskap, Utgivningsbevis 7734, ägs av SHCUT Media AB (org nummer: 556756-1203) respekterar din integritet och rätten att ha kontroll över dina personuppgifter. Våra vägledande principer är enkla. Vi kommer att vara öppna med vilka data vi samlar in och varför. Vi kommer att skydda din data i yttersta mån.

Vi behandlar alla kunduppgifter elektroniskt. Kunduppgifterna används för att fullgöra kundrelationer såsom leverans av produkter, fakturering, analys samt marknadsföring av egna och andras produkter. Genom att beställa en prenumeration godkänner du prenumerationsvillkoren och SHCUT Media AB personuppgiftspolicy som du kan läsa mer om på https://shortcut.se/personuppgiftspolicy/