Podcasts

Är du mer en lyssnare än en läsare, eller gillar du bara att få en inblick i din bransch på väg till jobbet? Då har vi goda nyheter- Personal & Ledarskap har nämligen under våren lanserat en helt ny poddsatsning. Oavsett vad som intresserar dig i branschen så finns här något för dig!

Svepet – Blixtsnabba nyheter om din bransch

Få stenkoll på vad som händer i din bransch i vår nyhetspodd Svepet. Efter dryga tio minuters lyssning så får du koll på vad som händer runt omkring dig denna vecka. Ta del av ny forskning, bokreleaser, statistik och mycket mer! Du kommer att imponera på dina kollegor under lunchen!

Personal & Ledarskap är Sveriges ledande nyhetskälla för hr-frågor. Vi bevakar den senaste forskningen, den nya tekniken och verktygen som hjälper dig som arbetar med hr att utveckla dina medarbetare, ledare och organisation.

Ansvarig utgivare: Karl Kwarnmark

Redaktion:
Personal & Ledarskap, Utgivningsbevis 7734, ägs av SHCUT Media AB (org nummer: 556756-1203) respekterar din integritet och rätten att ha kontroll över dina personuppgifter. Våra vägledande principer är enkla. Vi kommer att vara öppna med vilka data vi samlar in och varför. Vi kommer att skydda din data i yttersta mån.

Vi behandlar alla kunduppgifter elektroniskt. Kunduppgifterna används för att fullgöra kundrelationer såsom leverans av produkter, fakturering, analys samt marknadsföring av egna och andras produkter. Genom att beställa en prenumeration godkänner du prenumerationsvillkoren och SHCUT Media AB personuppgiftspolicy som du kan läsa mer om på https://shortcut.se/personuppgiftspolicy/