Podcasts

Är du mer en lyssnare än en läsare, eller gillar du bara att få en inblick i din bransch på väg till jobbet? Då har vi goda nyheter- Personal & Ledarskap har nämligen under våren lanserat en helt ny poddsatsning. Oavsett vad som intresserar dig i branschen så finns här något för dig!

Panelen – Spännande diskussioner och heta debatter

Vi bjuder in två branschproffs som får diskutera relevanta ämnen och frågeställningar. Ibland håller de med varandra, ibland inte. Oavsett kan vi utlova en spännande diskussion med olika infallsvinklar och perspektiv.

Den här veckan pratar vi om framtidens rekrytering, och lyfter två spännande nya sätt att bedriva den. Vi möter JobMatch, som har tagit fram kanske branschens mest välkända kompetenstest, och Genvalues, som rekryterar värderingsbaserat. Resultatet blir ett spännande samtal om framtiden, kandidatupplevelse och mycket mer!

Personal & Ledarskap är Sveriges ledande nyhetskälla för hr-frågor. Vi bevakar den senaste forskningen, den nya tekniken och verktygen som hjälper dig som arbetar med hr att utveckla dina medarbetare, ledare och organisation.

Ansvarig utgivare: Karl Kwarnmark

Redaktion:
Personal & Ledarskap, Utgivningsbevis 7734, ägs av SHCUT Media AB (org nummer: 556756-1203) respekterar din integritet och rätten att ha kontroll över dina personuppgifter. Våra vägledande principer är enkla. Vi kommer att vara öppna med vilka data vi samlar in och varför. Vi kommer att skydda din data i yttersta mån.

Vi behandlar alla kunduppgifter elektroniskt. Kunduppgifterna används för att fullgöra kundrelationer såsom leverans av produkter, fakturering, analys samt marknadsföring av egna och andras produkter. Genom att beställa en prenumeration godkänner du prenumerationsvillkoren och SHCUT Media AB personuppgiftspolicy som du kan läsa mer om på https://shortcut.se/personuppgiftspolicy/